Общество

Какво мислят пещерци?

Както знаете периодично обобщава по-интересните коментари,написани по повод някои от най-четените статии. Това е повод да припомним,че коментари могат да пишат само регистрирани потребители.

От пощата-реката е превърната в сметище

Васил Панов написа този коментар

Ами лесно е да правиш, но сметта да си хвърляш където ти падне.Ако работниците нямат съзнание,къде са ръководители им.А аз се възмущавам от хората дето си хвърлят боклука от терасите на блоковете. И какво като се възмущавам.Глоби иска.Явно българина разбира само когато го удариш по джоба.Същото се отнася и за тази фирма- санкции трябват.

От пощата- Що е то Културен дом-Пещера и има ли изобщо такова нещо?

milen написа този коментар

Въпросът относно директора е некоректно зададен- такова животно няма в този дом- господина доколкото знам е експерт култура под Павлов. Друг е въпроса като какъв е изживява и какво работи . А и друго – защо работи там, а не в общината. Но това ми се струва са въпроси от компетенцията на кмета.

Първанов представи Отчетът на Президента в Пещера

Веселин Гарабитов написа този коментар

Апропо битката между Първанов и Станишев се води и в нета – вижте следния линк: http://www.youtube.com/watch?v=d7xnm_S6PdE&feature=player_embedded

Коментари

Общество

Какво мислят пещерци?

Написано от Пещераинфо

От днес периодично ще публикуваме някои от по- интересните коментари написани от вас по повод на наши статии. Рубриката ще я кръстим „Какво мислят пещерци?”. Така освен обикновен коментар под статия, вашето мнение може да се превърне и във водеща новина.Само чрез Peshterainfo.com имате възможност да заявите позиция и да изкажете мнение по темите, които разглеждаме тук. Вашите новини и сигнали пък очакваме на novini_peshtera@abv.bg. Днес предлагаме на вашето внимание коментари по три новини публикувани в нашия сайт.

Новина: Пещерци отново недоволстват срещу миризмата от „Биовет“ 

Коментар: Проблемът с Биовет трябва да лежи на съвестта на ония, които преди половин век решиха да посторят завода в центъра на града, в разрез със здравия разум! Днес Биовет е нетен донор при всеки кметски избор, заедно с Вимпром-Пешера. Така, че пещерци още дълго ще си миришат ароматите от остарелите биоветски технологии, каквото и да разправят общинската администрация, еккоминистерството и олигарха Кирил Домусчиев.

 

Новина: С европари в Пещера ще се прави Етнокултурен фестивал

Коментар: Е най – накрая и нещо свързано с културата .Браво. Има нужда да се направи един фестивал , да дойдат участници от други градове,да се вдигне малко нивото на тоя град.Освен това и хотели и търговци малко приходи да имат.Успех.

 

Новина: Поредна среща по ромските въпроси се проведе в Пещера

Коментар:Продължавам да смятам, с риск пак да ме обвиянт в расизъм, че докато хора като Илия Илиев (ДРОМ) и Дон Цеци (ЕВРОРОМА) карат коли за по няколко стотици хиляди евро, а всякакви фондации и прочие подобни организации получават едни немалко пари от ЕС, проблемите на социализацията на ромската общност няма да се решат. Единствения начин, а и практиката го е доказала с плана Маршал след Втората световна война, е общностите да спазват единни правила, закони и обществени норми за всички в държавата.

 

Коментари