Общество

Каква ще е 2012-а за вас според името, което носите

Написано от Пещераинфо

Според древните китайци годината на черния воден Дракон, каквато ще е 2012 г., ще покровителства енергичните и решителни хора, които точно знаят какво искат от живота и ще правят всичко възможно да постигнат целите си. 2012 г. ще бъде успешна за енергичните, напористите, решителните, уверените в себе си, но заедно с това уравновесените и умеещите да управляват емоциите си. На тези хора ще се предоставят всички възможности да осъществят и своите най-грандиозни планове. Ето прогнозата за 2012 година за хората, носещи различни имена, които са натоварени с различна енергия според авторите на книгата „Тайните на имената” Надежда и Дмитрий Зима.

Енергийно напористи имена на жени: Анна, Албена, Алла, Валентина, Галина, Елена, Жана, Ина, Любов, Маргарита, Марина, Мария, Надежда, Нели, Татяна, Уляна, Юлия, Яна.

На мъже: Андрей, Валентин, Владимир, Генадий, Димитър, Иван, Петър, Юлиан, Юрий.

Ако вие сте щастлив притежател на едно от тези имена, 2012 г. обещава да бъде за вас много успешна и плодотворна. Вашето име и вашият характер най-цялостно съответства на това, което най-много ще се търси през настъпващата година. Но всичко това е вярно, при условие че присъщата на вашия характер взискателност ще бъде насочена не само към околните, но и към самите вас. За да премине годината преобладаващо под знака на успеха, старайте се да контролирате емоциите си. При тези условия вашата активност и напористост ще ви направи невероятно привлекателни в очите на околните – в това число и в очите на противоположния пол. На вас ще ви бъде лесно да осъществявате всякакви свои проекти и планове – както лични, така и свързаните с работата и кариерата. При желание през новата година вие без труд ще можете да заразите хората със своите идеи и да осъществите замислите си колкото и амбициозни да са те.

Уравновесено енергийни имена на жени: Вера, Вяра, Диана, Екатерина, Ирина, Карина, Нина, Тамара.

На мъже: Данаил, Павел, Роберт, Роман, Едуард.

Като цяло 2012 г. обещава да бъде успешна за вас, като ще ви предостави много шансове за израстване в кариерата, при нови начинания, както и за повишаване на жизненото равнище и на любовния фронт.

Хора с логически имена на жени: Виктория, Кира, Наталия.

На мъже: Анатолий, Антон, Аркадий, Ангел, Виктор, Виталий, Витан Кирил, Константин, Марк, Николай, Яков.

Настъпващата година обещава да стане за вас година на вдъхновението – ще изпитвате творчески и емоционален подем. Даже ако вашата работа пряко не е свързана с творчество, ще съумеете да внесете в нея свежа, креативна струя. Не се прахосвайте на дребно, насочете своите таланти към нещо по-значимо и тогава през 2012 г. вие ще имате сили да осъществите и много смели и амбициозни проекти.

Емоционално леки имена на жени: Алена, Алина, Валерия, Людмила, Лидия, Лилия, Олга, Светлана, Елина, Полина.

На мъже: Валери, Леонид, Олег.

Независимо че за 2012 г. ще се изискват такива качества като авторитарност и напористост, вие трябва да ги проявявате изключително внимателно – това не е вашият път. В спорни ситуации вместо да притискате околните, пробвайте да намерите компромисно решение. Освен това през Новата година на вашия успех може да попречат сериозност и напомняне. За да стане за вас 2012 г. успешна, посветете я на самоорганизацията и работата над себе си. Научете се да управлявате чувствата си, за да не ви управляват те вас. Иначе може да извършите не малко необмислени постъпки.

Хора с „реактивни” имена на жени: Александра, Алиса, Анастасия, Елисавета, Зоя, Кристина, Ксения, Лариса, Раиса, София.

На мъже: Александър, Алексей, Арсений, Богдан, Борис, Васил, Василий, Владислав, Георги, Григор, Григорий, Денис, Евгений, Егор, Захар, Игор, Максим, Михаил, Руслан, Симеон, Сергей, Станислав, Степан, Тимофей, Фьодор, Феликс, Филип, Ярослав.

Притежателите на тези имена по правило се отличават с острата си реакция на случващото се – особено, ако в имената присъстват звуците Х, КС и Ф. Настъпващата година крие за тези хора доста конфликти и остри ъгли. Пригответе се за това, че през 2012 г. може да останете с усещането, че околните непрестанно ви провокират, а животът ви тества на издръжливост. Не се отдавайте на тези чувства, защото те могат да прогонят вашия успех. Постарайте се да приемате всичко каквото е, без да давате воля на своята обидчивост. Иначе рискувате да прекарате цялата година в безсмислени спорове. Вместо това пробвайте да се настроите на философска струна, научете се на сдържаност и на изкуството на компромиса. Тогава и късметът често ще отваря своите съкровища пред вас.

Източник: SNews.bg

Коментари