Култура Общество

Иновативно: Шарено на точки и весело по детски

Написано от Пещераинфо

Такова е посланието на традиционната за ОУ „П. Р. Славейков“ изложба на художествени творби, която бе открита тази вечер в Градска художествената галерия “Проф. Веселин Стайков“, с иновационна арт инсталация изработена от над 70 ученици от училището.
Това се надяват да постигнат младите художници и техния вдъхновител-Никола Руков, в деня на детето- на всички да ни стане по-весело и по-ведро.

Изпълнена с багри, младост и надежда беше галерията за поредна година. С вълнение, гордост и самокритика Никола Руков поздрави и представи най-талантливите си ученици. Александра Аризанова от 6 б клас беше поздравена за показаната активност и постигнати отлични резултати през тази учебна година, която премина под знака на дистанционното обучение. Въпреки разстоянието, Александра се оказва най-упоритата и старателна ученичка през тази учебна година, сподели Руков.
За своите творчески успехи и талант г-н Руков поздрави с цвете Йоана Щерева от 6 б клас, Никол Батаклиева от 6 б клас, Теодора Петрова от 6 б клас, Борислава Антонова от 5 а клас и Боян Абрашев от 5 а клас.

Коментари