Култура

За 1 юни: “Биовет” АД подарява куклено представление на малчуганите от Пещера

Написано от Пещераинфо

За втора поредна година “Биовет” АД подарява куклено представление на пещерските деца по случай Деня на детето – 1 юни. Тази година в Пещера ще гостуват актьори от Хасковския театър “Иван Димов” с постановката за деца “Пакостникът”. Тя ще се играе на 31 май, петък, от 11.00 ч. на сцената на НЧ”Развитие – 1873” в града.

Входът е безплатен и от ръководството на фирмата канят всички деца на възраст от четири до десет години да посетят представлението. Те могат да бъдат придружени от своите майки или баби.

Какво ще видят малките в “Пакостникът”?

Няма дете което да не прави онези нежни и весели пакости. Но, включи ли се в тях някой възрастен пакостник, играта загрубява. Даже става неприятна. Как по весел начин и игра да се преборим с лошотията и всичко да завърши добре ще разберете, ако гледате новия куклен спектакъл – “Пакостникът“. Веселбата е гарантирана!„Пакосникът“ е и бенефис на режисьора Янко Митев и неговия живот на сцената. 45 години, над двеста и петдесет изиграни роли, петнадесет написани и поставени пиеси, много международни и национални награди.

„Пакостникът“ е забавен детски спектакъл от  Йозеф Пеер и Лео Спачил.
Сценичен вариант и постановка Янко Митев. Сценография и кукли Наталия Гочева и Христина Младенович – Храстче. В ролите: Стефана Дункова, Илиян Диков и Нелина Михайлова.

Тъй като местата в залата са ограничени, моля заявете своето присъствие на тел. 0887384533

Коментари