Институции Региона

Започват консултациите за РИК

Пазарджик.Областният управител Гинче Караминова насрочва консултации за състава на Районна избирателна комисия Пазарджик, във връзка с провеждането на избори за президент и вицепрезидент на републиката и национален референдум на 06.11.2016 г.

Консултациите са насрочени за 02.09.2016 г., /петък/ от 11.00 часа в Приемна зала на Областна администрация Пазарджик. Поканени са представляващите (или упълномощени от тях лица) парламентарно представените партии и коалиции в 43-то Народно събрание – Партия ГЕРБ, Коалиция„БСП лява България”, Партия ДПС, Коалиция „Реформаторски блок”, Коалиция „Патриотичен фронт”, Коалиция „България без цензура”, Партия „Атака” и Коалиция АБВ.

Участващите в консултациите представляващи политически партии и коалиции или упълномощените от тях лица, следва да представят до 17,00 часа на 01септември 2016 г. (четвъртък) в деловодството на Областна администрация Пазарджик своите писмени предложения по състава на РИК-Пазарджик и всички останали документи, посочени в Изборния кодекс и Решение № 3427-ПВР/НР от 26.08.2016 г. на Централната изибирателна комисия.

Коментари