Култура Любопитно Общество

Заедно да направим Пещера по-красива за празниците

Пещера.Кметът на Пещера отправи апел към фирми, учреждения, обществени организации и гражданите да допринесат за коледното настроение в града като поставят оригинална външна украса. „Нека наближаващите празници обединят усилията ни  Пещера да бъде Коледно красива и да внесе много добро настроение на всички нас!” се казва в призива на Николай Зайчев.

Бдителни читатели на Пещераифо, пък информираха, че интересна празнична композиция е монтирана пред „Винпром Пещера”. Но все още нямаме снимки на направеното от частната фирма. С хубава, празнична украса се откроява и читалище „Развитие”. В двора ОУ"П.Р.Славейков" пък вече грее коледно дърво.

Освен това от няколко дни в центъра на града и по главната улица се монтира новата украса, която общината закупи. На 10 декември пък ще бъдат включени светлините на елхата в центъра на града.

В същото време ви приканваме ако сте украсили оригинално вашия дом да ни изпратите снимки, които да публикуваме, за да поощрим стореното от вас и да провокираме другите да направят същото.

Коментари