Общество

Д-р Лиляна Кавръкова: Честита Баба Марта на слънчевите хора от този град!

Написано от Пещераинфо

Честита Баба Марта на слънчевите хора от този град!

Отново имам приятното поръчение, по-скоро привилегия, да кажа от името на здравните работници в града сърдечно БЛАГОДАРЯ на прекрасните деца на Пещера! За пореден път ни удостоиха с мил жест на уважение и любов. Този път това направиха учениците от Основно училище „Св. Патриарх Евтимий“ и техните учители в лицето на директорката Калинка Павлова, Йорданка Ганчева и Янка Костадинова. На 1 март закичиха нас, хората, даряващи здраве, с белия и червен конец на мартениците, символизиращи здраве.
След такива мили и истински моменти няма да се уморя да повтарям, че в този град живеят прекрасни хора. Първото, за което се сещам, когато видя тези искрени и усмихнати очи, е това. Така са възпитани от родителите, научени от учителите, ежедневно взимат пример от нас като общество.

 

Най – хубавото е, че това вече стана традиция – и децата от Основно училище „П.Р. Славейков“ не ни забравиха.
Ас съм човек, благословен от Господ. Живея на уникално място, имам прекрасно семейство, много и верни приятели, постоянно съм заобиколена от истински хора. Благодарение на професията си имам щастието всеки ден да правя и да срещам добро. Пожелавам го на всеки от вас! Защото то, доброто, е навсякъде около вас. Трябва само истински да го пожелаете.
Подарявам ви символична мартеница с пожелание за много, много здраве! Бъдете винаги бели, червени и засмени, с други думи щастливи! Ценете и се радвайте на онова, което имате! Това е най-важният урок от пандемията, с която живеем.
Оставам с респект и уважение към вас, хората от моя роден град.

 

Д-р Лиляна Кавръкова
1 март 2021 година

Коментари