Вашите сигнали

Д-р Лиляна Кавръкова: Мълчах, за да не стане по-грозно, но дотук!

Написано от Пещераинфо

Приключи изборната битка, вече има победители. Честито! Но дори и това не спря гаврите в Интернет пространството. Вече без да се притеснявам, че мога да навредя на хората около мен, заявявам, че това беше най- долнопробната и брутална кампания, водена някога на територията на общината. По обясними причини и аз попаднах в епицентъра на атаката.

Когато казвам, че държа на името си, това е така. Дадено ми е от баща ми, а той, както е известно, беше рядко трудолюбив и почтен човек. Никой няма право да нарушава покоя му!

Аз съм човек,който си плаща сметките и сега ще изчистя името си , като ви кажа за пореден път истината. И така, сърдечно благодаря на сценаристите, продуцентите, режисьорите и разпространителите на помията, която се изля върху всички нас.  Всичко това дължим на „елита „ на ВМРО плюс ООД (   ВМРО плюс Воля, плюс БСП). Всички те са виновни солидарно, защото  едните действаха, а другите ги подкрепяха с мълчанието си. Как не се намери един да се изправи и да каже :“ Спрете!“.

Мълчах, за да не стане по-грозно, но дотук!

Спомняте си декември 2018 г., когато станах предателка, късах месо и обидих завилите наляво, а те не са излизали оттам. Замислено като клуб по интереси, това дружество се превърна в предизборен тюрлю гювеч, но когато включиха и л…нометите  в Интернет, се получи безвкусен имамбаялдъ и на всички ни дойде в повече. Аз нямам нито папки с компромати, нито имам проблем с алкохола . Много моля, не ми приписвайте вашите пороци!

За два месеца Кавръкова, Йовчеви, Алиш, Костадинова, Зайчев, Костова и други бяхме главни герои в долнопробна нискобюджетна продукция. Не пожалихте и мъртвите. Янко беше и мой приятел. На Задушница не спряхте, в деня на изборите, когато градът потъна в скръб  по едно слънчево момиче, спретнахте една невиждана заря с танци. Можехте да изчакате до следващия ден, но къде ти!  За капак в понеделник анонимникът пусна реваншистка статия в стил „ Вся власт Советам!“. Оставете вече хората в БИОВЕТ и ВИНПРОМ  да работят спокойно!

Спрете да повтаряте „Корпоративен вот“, че току-виж ви изтипосали снимките  от Едиверен и прегръдките на купона  в уиски и мезета, та тогава ти да видиш!

Оказахме се и герои в нискокачествени видеоклипове. За мен проблем няма, имам чувство за хумор в изобилие, но поне да бяха истински! Аз не ям бонбони и не нося черни шапки, от мен винаги струи светлина, за разлика от чернилката около автора-дилетант. Аз предпочитам професионалното кино и ще обясня къде сте вие. Има един култов български филм „Маргарит и Маргарита“и вие сте прототипа на героя, който връзва обувките на Васил  Михайлов. Вързани сте на каишка през  врата с лебедки, кукловодите дърпат, а вие връзвате ли, връзвате.

Аз съм един благословен  човек, имам прекрасно семейство,   страхотна професия и страшно много приятели, повечето от детинство. И при тази буря имаше такива, които ме изоставиха, но се сдобих с много нови. Това ,  с което сме в пъти над вас е, че стоим с вдигнати глави, един до друг с хванати ръце и затова понесохме всичко. Сърдечен поздрав на хората от този град с вдигнати глави! Обичам ви!

На „елита“ ще кажа няколко неща: Толкова много плюхте срещу вятъра, че зацапахте стъклата и загубихте посоката и без да се усетите, ще започнете да му помагате. Със стари танцьорки ново кабаре не се прави. Спрете войната във Фейсбук! Доколкото зная, мистър Зукърбърг не е упълномощил никого от Пещера да закрива и открива сайтове.

Прегърнахте една много добра идея , довършете я! Става въпрос за ремонта в двора на църквата „Св. Петка“. Ако  с хората можете да се заигравате, с църквата не ви съветвам!

И пак казвам: Спрете дотук! И този път бях силно обрана, но мога без проблем да сляза на нивото ви. Хората в този град не го заслужават. Много е лесно да нараняваш, казвам ви го като лекар. Трудното е да направиш добро. Избирателите ви дадоха тази възможност. Вие сте на ход! Желая ви успех! Като го постигнете , аз ще съм първата, която ще ви благодари.

 

д-р Лиляна Кавръкова

Коментари