Общество

Думите на един учител: Благодарен съм Ви за високия успех на НВО и по БЕЛ, и по математика, който е над средния за страната.

Написано от Пещераинфо

Скъпи момичета и момчета от 7. Б клас!

Отдавна не съм имал толкова безпроблемна паралелка. Задължен съм Ви за спокойната работа в часовете, за липсата на проблеми и с Вас, и между Вас. Това в голяма степен се дължи и на Вашата първа класна ръководителка – г-жа Симеонова. Благодарен съм Ви за високия успех на НВО и по БЕЛ, и по математика, който е над средния за страната.

През годините рядко се е налагало да се обаждам на родителите Ви, за да се оплача от някого. Но и тези случаи бяха епизодични и нетолкова сериозни. За отбелязване е, че никой от Вас не се е оплакал от мен на майка ми. Благодаря Ви, че вкъщи не са ми чели конско заради Вас!

Все пак имам една-две забележки… Разбрах, че по време на дистанционното обучение сте изключвали микрофона на някои колеги. Защо обаче не ме изхвърляхте от време на време и мен от час? Щях да си почина, и то без да разбере директорът!

За съжаление вече няма да имате такава възможност. Предстои Ви да свиквате с нови съученици, нови учители, ново училище.

Сигурен съм, че и в новата обстановка ще бъдете толкова успешни, колкото и при нас! Уверен съм, че когато поискат да дадете определение за празно пространство, няма да отговорите: „Уф, в главата ми е, ама не мога да се сетя!“. Нито пък в час по математика ще кажете, че ъгълът е най-мръсната част в нечия стая…

След малко ще занесете свидетелствата си вкъщи. Много е вероятно Вашите баби и дядовци да Ви опяват, че по история например са имали по-високи оценки от вас. Не им се връзвайте – историята, която те са учили, е била поне с 50 години по-кратка!

Надявам се да запазите чувството си за хумор през всичките години – и не само в училище. То със сигурно ще ви помогне!

Успех във всяко начинание!

Класен ръководител на 7. Б клас:

Валентин Стоянов

Коментари