Общество

Другата седмица – консултации за Районната избирателна комисия

Написано от Пещераинфо

В изпълнение на решение на Централна избирателна комисия и във връзка с изготвяне на предложение за назначаване на Районна избирателна комисия Пазарджик за организиране и провеждане на изборите за народни представители в 13-ти МИР, областният управител на Пазарджик издаде заповед за провеждането на консултации за състава на РИК –Пазарджик.

Консултациите ще се проведат на 4 февруари 2021 година /четвъртък/, от 11,30 часа, в Заседателна зала на Областна администрация Пазарджик, ет. 1.

Поканени за участие са: представляващите (или упълномощени от тях лица) парламентарно представените партии и коалиции и партиите и коалициите, които имат избрани с техните кандидатски листи членове на Европейския парламент от Република България, но не са парламентарно представени – Партия “ГЕРБ”, Коалиция „БСП лява България”, Партия „ДПС”, Коалиция „Обединени патриоти – НФСБ и ВМРО“, Партия „Воля“, Коалиция „Демократична България – Обединение“.

Участващите в консултациите представляващи политически партии и коалиции или упълномощените от тях лица, следва да представят до 10,00 часа на 4 февруари 2021 г. (четвъртък) в деловодството на Областна администрация Пазарджик своите писмени предложения по състава на РИК-Пазарджик и всички останали документи, посочени в Изборния кодекс, изготвени в съответствие с Решение №1966-НС/28.01.2021 г. на Централна избирателна комисия.

Коментари