Институции Региона

Десислава Костадинова проведе приемен ден в Сърница

Сърница.Народният представител от ГЕРБ Пазарджик Десислава Костадинова проведе приемен ден в Сърница. Приемната премина при висок интерес от страна на местните жители. Те поставиха пред Костадинова основно проблеми свързани с намирането на работа. В същото време благодариха на правителството на премиера Бойко Борисов и на министъра на вътрешните работи Валентин Радев заради създаването на полицейски участък в най-новата община в област Пазарджик. „Това е още един пример, че ГЕРБ изпълнява своите обещания. В Сърница вече ще има участък с 11 полицаи и денонощен патрул. Това освен, че ще повиши сигурността в общината, ще даде възможност тук, на място да получавате административни услуги, вместо да пътувате до управлението във Велинград“, коментира Десислава Костадинова пред дошлите на приемната граждани.

След като приключи приемния ден, Десислава Костадинова разговаря с трима от общинските съветници от ГЕРБ, сред които и общинският председател на партията Мустафа Аликанов. Те обсъдиха текущи въпроси. Народният представител, която е и общински председател, сподели успешни практики от партийния живот на структурата в Пещера.

И днес Десислава Костадинова гарантира подкрепата си за хората в община Сърница. В момента ГЕРБ има пет общински съветници в двупартийният Общински съвет.

Коментари