Избори Политика

Десислава Костадинова поздрави дамите, работещи в Библиотеката

Пещера.Празникът на жените избра кандидатът за народен представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова, за да се срещне с библиотекарките в библиотеката към читалище „Развитие“ в Пещера. Букет от 11 гербера получи всяка една от трите дами в културната институция. „Тези жени са изключително важни за град Пещера.

Desislava-Luba

Те пазят духовността, те поддържат любовта към книгата, привличат читатели. Разбира се, това мое посещение освен символиката на 8 март, е свързано и с факта, че заедно с тях и ръководството на Читалището, успяхме да извоюваме третия щат за библиотеката. Защото до преди няколко месеца библиотекарките бяха само две, а освен даването на книги, те отдавна предоставят много други, съвременни услуги“, сподели Костадинова. Именно за този допълнителен щат благодариха Цветана Йовчева, Люба Шопова и Богдана Сиракова.

Desislava-Cvetana

Дамите пожелаха успех на Десислава Костадинова. Уверени, че тя отново ще бъде народен представител, библиотекарките потърсиха съдействие за решаването и на други проблеми.

Desisava-Bogdana

ПП ГЕРБ е с номер 11 в интергалната бюлетина, а Десислава Костадинова е с преференция 3.

Коментари