Институции

Десислава Костадинова: На 15 септември започва предизвикателството пред учители, ученици и родителите заедно да работят в полза на образованието

Скъпи учители,

мили ученици, родители

Отново сме на прага на новата учебна година. На 15 септември започва предизвикателството пред учители, ученици и родителите заедно да работят в полза на образованието.  Днес е първият учебен ден за новата учебна година за учениците от 1 до 12 клас. За едни пътят на учението започва днес, за други това ще е последната година в любимото училище. Има обаче едни хора – учители и възпитатели, които са стожерите на знанието и отговорно всяка година посрещат нашите деца.

Поклон пред Вашето дело, скъпи учители!

В българските училища днес има хиляди малчугани, които за първи път ще прекрачат школския праг, със своите очаквания, вълнения, страхове и желания. Те са най-специални днес, а училището най-специално за тях. Успех, мили първокласници!

Нека всички ученици знаят, че учението, познанието са най-добрата основна и сигурна гаранция за успех в света на възрастните. На всеки пожелавам да вярва на учителите и да се уповава на родителите си!

Честит първи учебен ден и на пенсионираните учители!Днес мнозина от тях ще скрият сълзите си и мислено ще преживеят десетките първи учебни дни през годините.

 

Успешна учебна година! Надграждайте наученото и пазете знанията си!

 

Десислава Костадинова

Народен представител от ГЕРБ

Член  на комисията по политиките на българите в чужбина

Член на комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата

 

Коментари