Избори

Десислава Костадинова: Гласувайте, това е ваше право

Скъпи приятели,
Остана само още един ден – денят за размисъл до изборната неделя – 26 март.
Повече от месец вие имахте възможност да чуете, прочетете и видите какво ви предлагат всички, които очакват вашето доверие.
Сигурна съм, че всеки от вас вече знае за кой ще гласува, но все пак ще апелирам към вас – мислете, преди да отметнете избора си в квадратчето и кръгчето – мислете за всичко обещано и преценявайте кой говори за възможни и кой за невъзможни приоритети!
За 27 години на преход, ГЕРБ бе в управлението на България общо 6 години! И това са годините, в които бе постигнато много – две завършени магистрали, хиляди санирани с държавни пари жилища, икономически ръст и ниска безработица.
Днес ни предстои да работим повече за качествено образование, достъпно здравеопазване и по-добра социална среда. Ние ви казваме какво, но най-вече как ще го постигнем. Защото знаем, можем и доказваме, че винаги предлагаме реалните решения за България! 
В 43-то Народно събрание, като Ваш народен представител, подкрепих всички добри решения за страната ни и региона и се стараех да помагам максимално на нашата област.
Днес отново разчитам на вашата подкрепа с номер 11 в бюлетината и преференция 3!
Бъдете здрави и гласувайте, защото това е вашето право на избор!

С уважение:
Десислава Костадинова,
кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ