Избори

Десислава Костадинова: ГЕРБ е гаранцията за устойчивост, стабилност и предвидимост на държавността

Написано от Пещераинфо

Приятели, на финала сме на предизборната кампания за 45 НС. Първата в България, която се провежда в условията на световна пандемия, ограничения и на дистанция между хората. Кампания, в която за пореден път нашите опоненти не спряха да говорят срещу ГЕРБ, докато ние показваме направеното през нашето управление. Политическо говорене срещу реално свършена работа и изпълнени обещания.

Затова и днес заставам пред Вас и искам Вашата подкрепа на предстоящите избори. От ГЕРБ сме доказали, че не даваме празни обещания, отговорни сме и работим! Ние предлагаме конкретни политики и програма основана на числа и аргументи, които дават възможности за реализация.

ГЕРБ е гаранцията за устойчивост, стабилност и предвидимост на държавността. В условия на породена от пандемия криза, страната се нуждае от предвидимо управление, което да гарантира стабилност.

Приоритетите на партия ГЕРБ са в 3 основни стълба – модернизация на инфраструктурата, реформи в правосъдната, образователната и здравната система, както и инвестиции в наука и иновации.

Убедена съм, че правилният избор в неделя е ГЕРБ – номер 28 в бюлетината! Ако искате аз да бъда Вашият представител и в следващия парламент – подкрепете ме с преференция 117!
Аз съм Десислава Костадинова и обещавам работа, работа, работа от мен и целия отбор на ГЕРБ!

Коментари