Избори

Десислава Костадинова: Винаги сме изпълнявали поетите пред нашите избиратели ангажименти

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ Десислава Костадинова проведе поредица от срещи с жители на баташките села Фотиново и Нова махала.

„Ако има нещо, което харесвам в предизборните кампании, то това е възможността да мога да пътувам из областта и да се срещам с различни хора. И като народен представител държах на тези срещи.За това и проведох повече от 50 приемни в общините от областта, като освен в обищнските центрове, приемах хора и в някои от селата. Сега отново се срещам с жителите на пазарджишка област и го правя с откито сърце. Знам, че в рамките на мандата ми в 43-то Народно събрание подадох ръка, на всеки, който е имал нужда от моята помощ и подкрепа.

Моята задача в тази кампания е не само да отчитам направеното от моята партия ГЕРБ. Днес повече от всякога ние трябва да споделяме с българите какво ще направи ГЕРБ ако участва в управлението на страната. Защото ние поставяме приортитет на образованието, което винаги е било важно за нашия народ, ние гарантираме, че ще работим за повече инвестиции, повече работещи хора и по-високи доходи. Досега винаги сме изпълнявали поетите пред нашите избиратели ангажименти“, категорична е Десислава Костадинова.

Освен за националните приоритети на провежданите срещи Костадинова говори и за регионалните приоритети. Та са изведени след направени предложения от общинските организации и след анализ, направен от водача на листата на ГЕРБ в пазарджишка област Екатерина Захариева и останалите кандидати за народни представители.

Основните регионални пироритети са пет. Те касаят преодоляване на неграмотността и агресията сред деца, разкриване на нови работни места политики в подкрепа на земеделските производители и животновъди, реклама и политики за развитие на туризма, както и електронна регионална борса за предлагане и наемане за почасова работа на млади хора.

ПП ГЕРБ е с номер 11 в интегралната бюлетина.Ако искате да подкрепите Десислава Костадинова отбележете преференция 3.

 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.