Институции Общество

Десислава Костадинова: Вашата отговорност гарантира нашата сигурност

Написано от Пещераинфо

Пещера.Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова бе гост на официалното откриване на обновената сграда на РУ“Полиция“ и Районната служба за пожарна безопасност и защита на населението в Пещера. Гости на церемонията бяха още министърът на вътрешните работи Валентин Радев, заместник-министрите на вътрешните работи и на регионалното развитие и благоустройството Стефан Балабанов и Деница Николова, директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението” главен комисар Николай Николов, областният управител Стефан Мирев, директорите на ОДМВР и РДПБЗН в Пазарджик старши комисар Йордан Рогачев и комисар Иван Панайотов, представители на държавни и общински структури, граждани и служители на МВР. Сградата бе реновирана по проект, финансиран от оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., която е съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за Регионално развитие. Целта на проекта е повишаване на енергийната ефективност на публичната инфраструктура на общината. Общата му стойност 789 698.70 лева. Освен това по инициатива на кмета на общината Николай Зайчев(ГЕРБ), с решение на Общинския съвет, бяха отпуснати допълнителни 25 000 лева за ремонт на вътрешните помещения извън параметрите на проекта.

Като жест на добро отношение към органите на реда в Пещера Десислава Костадинова направи специален подарък кафе машина, който бе получен от началника на РУП гл.инспектор Елена Абаджиева.

„Благодаря ви за това, което правите. Освен много здраве, ви пожелавам винаги да бъдете отговорни, защото вашата отговорност гарантира нашата сигурност“, пожела Костадинова на служители и техните ръководители.

Коментари