Избори

Десислава Костадинова:Ние искаме работеща и успешна икономика, която да обезпечи по-високи доходи и пенсии

Пазарджик. „Искам следващият месец да бъде изпълнен с позитивизъм, ясни послания и коректност. Надявам се повече хора да се запознаят с това, което ГЕРБ предлага като приоритети в развитието на България през следващите 4 години. Вярвам че всеки би оценил нашата програма и би я подкрепил. Всичко, заложено в нея е реалистично, изведено като акцент след направен анализ от най-дорите експерти. Ние искаме работеща и успешна икономика, която да обезпечи по-високи доходи и пенсии. В тази кампания ще заложа на личните срещи и разговори. Вярвам, че нашият отбор отново ще сечели състезанието“. Това сподели при откриването на пердизборната кампания на ГЕРБ в Пазарджик кандидатът за народен представител Десислава Костадинова.

20170226_120258

Всичките 18 кандидати в листата на партията присъстваха на водосвет за здраве, отслужен в катедралния храм „Св.Богородица“ в областния град. Символично в небето над Пазарджик бяха пуснати 11 бели гълъба.

20170226_121937

След това кандидатите бяха представени пред медиите и привърженици на ГЕРБ от водача на листата Екатерина Захариева.

„Не даваме обещания, които не можем да изпълним.Не надуваме балони.Първи приоритет за нас е образованието. Целта ни е да обърнем нещата към хората. Образование насочено към децата и родителите. Искаме детето излизайки от училище да има умения. Определено финансирането на училищата трябва да се промени. Делегираните бюджети се оказват грешка. Трябва на намерим механизмите всички деца да са в у чилище. Ще отнемаме социални придобивки, но ще има стимули, там където има нужда“, това сподели пред присъстващите Захариева. Тя изтъкна още няколко приоритета от програмата на ГЕРБ за развитие на държавата през следващия мандат. Сред тях е създаването на работни места с висока добавена стойност. Тя уточни, че ГЕРБ е първата партия с програма за дерадикализация. „Ние се справихме с мигрантите.Днес ние сме с най- нисък мигрантски натиск. Пазим границата си добре.За съжаление другите се заиграват със страха на хората. Ние не искаме хората да се страхуват, искаме те да живеят щастливи тук. Няма да си играем със схраха на хората. Имаме план за справяне с битовата престъпност. Ще продължим работата по съдебната реформа, каза още Захариева.

В Пазарджик допитване до структурите в региона бяха изведени следните 5 приоритета:

1.      Преодоляване на неграмотността и агресията сред деца;

2.      Разкриване на нови работни места като резултат от икономически просперитет, насочен към увеличаване на доходите;

3.      Политики в подкрепа на земеделските производители и животновъди;

4.      Реклама и политики за развитие на туризма;

5.      Електронна регионална борса за предлагане и наемане за почасова работа на млади хора.

 

На предстоящите избори ГЕРБ е с номер 11 в интегралната бюлетина.

Коментари