Криминално

Десетки издирваха изчезнала на „Св.Константин“

Пещера.Изчезнала жена в курортното селище „Свети Константин“ над Пещера, вдигна на крак полицейското управление, противопожарната служба в града, екип на Жандармерията от Пловдив, както и местната ловна дружинка. Над 60 човека са били включени в нейното издирване, а акцията е проведена под наблюдението на директора на ОДМВР ст.комисар Йордан Рогачев и началника на РУ на МВР – Пещера гл.инспектор Елена Абаджиева, научи Пещераинфо.

Сигнал за изчезналата подали близки на жената, които били с нея на вила в Курорта. Те се обезпокоили от факта, че 55-годишната жена излязла вчера около 10 часа сутринта без документи за самоличност, без телефон, без лични вещи. След като известно време не се върнала и търсенето и не дало резултат, в 18 часа те алармирали полицията. Издирването продължило и в първия ден на годината.

И когато всички очаквали най-лошото, се оказало, че жената всъщност си е тръгнала и се е прибрала в София. 

Разбира се няма по-добър изход от това, че жената е жива и здрава, но остава въпросът с изразходения ресурс в нейното издирване.  И стресът на близките на жената, които са смятали, че с нея се е случило нещо лошо.

 

Коментари