Институции Общество

Дарение в Деня на здравните работници за МБАЛ „Проф. д-р Димитър Ранев“

Написано от Пещераинфо

Общинските съветници от ГЕРБ Николай Зайчев, Красимир Криов, д-р Цветанка Лепарова, д-р Лиляна Кавръкова  и Илиян Петров дариха месечните си възнаграждения на болницата в Пещера за закупуване на необходимото за борба за борба с коронавирус. Шестият съветник Борис Гаджев пък осигури храна за своите съкварталци в кв.Луковица. За дарението става ясно от писмо на управителя д-р Стоил Апостолов. Ето и пълния текст на съобщението:

От името на целият персонал на МБАЛ „Проф. Димитър Ранев“ сърдечно благодарим на народния представител Десислава Костадинова за дарените няколко комплекта защитни шлемове и консумативи за тях, заедно с допълнителен резервен комплект за употреба от втори човек от най – висок клас на защита, 20 защитни гащеризона и 200 лицеви маски, а така също и на общинските съветници Николай Зайчев, Красимир Киров, Илиян Петров, д-р Цветанка Лепарова и д-р Лиляна Кавръкова, които дариха месечните си възнаграждения за закупуването на така необходимите лични предпазни средства за персонала и препарати за дезинфекция.

Приемаме този жест не само като финансова подкрепа, а преди всичко като признание за нашата работа. В тези дни на изпитание всички имане нужда от подкрепа и единство в борбата със заразата. В такива моменти забравяме трудното и лошото и се убеждаваме, че всичките ни усилилия имат смисъл.

Позволете ми също така да благодаря и на всички жители на общината затова, че спазват разпоредбите, с което много ни помагат. Бъдете здрави и нека заедно по- бързо и по-успешно преминем през това изпитание!

Д-р Стоил Апостолов

Управител на МБАЛ „ Проф.д-р Димитър Ранев“

Коментари