Вашите сигнали Общество

Груба вандалщина в Пещера!

Написано от Пещераинфо
Когато днес бяха разпространени снимки на счупената беседка по пътя за Курорта, в Пещераинфо искахме да публикуваме текст, който да стигне до хората. Вместо нас това направи Маргарита Цикалова – тя го сподели във фейсбук профила си, а ние го споделяме с вас – без редакция. За да стигне до повече хора!
Винаги съм избягвала да изказвам публично мнението си, защото съм много невъздържан човек с богат речников запас от неприятни и обидни думи, но сега вече ще се включа и аз.
До всички млади „хора“ в нашият малък град:
❗Кой Ви дава право да се държите като говеда и животни (това са възможни най-милите думи)?
❗Как може да сте толкова прости,егоистични и малоумни?
❗Къде са били родителите Ви през първите Ви години?
❗ Вие млади „хора“ нали сами знаете,че не можете да направите нищо с мозъчетата си и „златните“ Ви ръчички!
❗ Вие нали знаете,че сте долни малки наркоманчета,пропадняци и бъдещи затворници,на които никой няма да донесе райски газ,цигари и бира в затвора!
❗❗❗Нищо не сте създали,а само знаете да рушите. Ейй деца до никъде няма да я докарате така да знаете от мен.
🔴🔴🔴 В този град има много малко хора,благодетели и дарители,който правят нещо красиво и приятно за гражданите. Тези Хора го правят за всички нас…а не за малки ЛАЙНА,без родителски контрол. Благодарение на тези Хора…отдали много време,нерви и лични средства,ние имаме къде да отидем,да заведем децата си или ако щеш да си направим селфи.
🔴🔴🔴Когато аз бях на 18-19 години на това място имаше само пръст,прах и камъни…и дори тогава ние се забавлявахме там и беше пълно с хора. За Вас сега има (имаше) беседка,за да има къде да седнете,да си говорите щ,та дори да пиете по бира,а не да стоите прави като колчета. Но Вие не го оценявате,не оценявате труда на хората,Вие сте неблагодарни изродчета,който могат само да рушат създаденото от друг.
⭐⭐⭐Благодаря на всички Хора с големи сърца,който не спират да се раздават за благото на града ни.
🔴🔴🔴 Тук е момента да се обърна към полицията,детска педагогическа стая и всички органи отговорни за обществения ред. Моля,вършете си работата,хванете ги тези малоумни недоносчета и публично ги обявете…имаме толкова много страници и групи във фейсбук,качете ги с пълните им имена тука,за да ги видят всички. Родителите им да се червят от срам какво нещо са отгледали,а хората да ги осмеят публично. Може би така най-накрая и останалите ще спрат такива прояви на беззаконие.
❗⭐🔴 Благодаря на тези,който ме изчетоха до край,споделяйте,харесвайте. И да знаете,че това беше възможно най-мекият вариант на всичко което исках да напиша. Благодаря за вниманието! Приятна събота Ви желая! 🤗

Коментари