Избори

ГЕРБ символично закри кампанията си

Пазарджик.С театрална постановка ПП ГЕРБ закри предизборната си кампания в 13 Пазарджишки МИР. Преди началото на постановката областният координатор на партията Найден Шопов покани на сцената кандидатите за депутати от ПП ГЕРБ. Третата в листата Десислава Костадинова каза пред пълната зала, че преди 10 години е избрала партия ГЕРБ и нито за миг не се е усъмнила в избора си. "ГЕРБ направи много за промяната на България. Повярвайте в нас, както ние вярваме  във вас. Няма да ви предадем", каза Костадинова.

Desi-zakr2

Водачът на листата на ГЕРБ в 13 Пазарджишки МИР Екатерина Захариева благодари за подкрепата, която получава при срещите си с хората от региона. Тя обеща, че няма да е при своите избиратели само в предизборната кампания, а ще провежда приемни всяка седмица в общините от област Пазарджик.  "Ние правим най-интензивната, най-видимата кампания. Очаквам за нас да гласуват всички, на които демокрацията не е отнела, а дала свобода да избират – за кого да гласуват, къде да живеят, учат, работят, свобода на свободна воля!", каза Захариева. Тя допълни, че в Пазарджишка област има потенциал, който трябва да намери своята реализация. "Това, което ще бъде личната ми кауза като народен представител е повече качествени инвеститори, които да ви осигурят достойно заплащане", обясни Захариева. Тя допълни, че в 13 Пазарджишки МИР ГЕРБ има реални шансове за четири мандата. Захариева каза също, че ГЕРБ ще спечели изборите, важно е да получи по-голяма подкрепа, за да може да състави стабилно правителство.

"Ние трябва да осъзнаем, че богатството на една нация се изработва от нея, а най-ценният капитал е човешкият. България е добро място за инвестиции, в страната има талант, който трябва да намери своята реализация. Ако допуснем изборите да бъдат спечелени с измама, това ще повлияе много отрицателно на България", каза също Захариева. Тя призова да се гласува с разум на 26 март и с мисъл за бъдещето на страната ни – с бюлетина номер 11.

Коментари