Общество

Генерал Атанасов атакува пазарджишкия избирателен район

Ген. Атанас Атанасов беше представен днес като фаворит за водач на листата на ДСБ за 13-ти Многомандатен избирателен район,съобщи http://pz-info.com. Новината беше обявена на специална конференция в Пазарджик днес, в присъствието на генерала, Стойчо Стойнов от общинското ръководство на ДСБ, Димитър Герасимов и привърженици на партията.

Ген. Атанасов благодари на регионалния съвет на ДСБ, че е взело решение да направи номинация в негово лице за водач на листата. Въпреки че то все още не е окончателно, той сподели, че поема отговорността и с желанието да постигне добър резултат, ще се стреми партията, не отстъпила от нито една своя принципна позиция досега, да се яви на предстоящите парламентарни избори и в следващия парламент да бъде фактор, който ще крепи демокрацията.

„Учили са ме, че в политиката най-силна е истината, затова няма да крия, че нямам много информация за региона. Единственото сигурно е, че на предстоящите избори никак няма да е лесно, но съм убеден, че при добра организация имаме добри шансове не просто за избиране на народен представител, а за това, да обърнем общественото мнение”, каза в заключение Атанасов.

Коментари