Култура

В Радилово : „Стани Нине господине…“

Радилово. НЧ "Зора-1903" село Радилово Ви кани на коледен концерт "Стани Нине господине…" на 23.12.2017 г. /събота/ 
от 18.00 ч. в читалищния салон. Очакваме Ви !

Коментари