Вашите сигнали Любопитно

В Пещера стартира кампания „Дари балната си рокля“

Пещера.Десислава Камбова от Пещера е първата, която се включи в кампанията на Теодора Тикова „Дари балната си рокля“. Тя цели вече завършилите ученици да подарят тоалета от абитуриентския си бал на бъдещите зрелостници, които са в неравностойно положение и няма да имат възможност да си купят официални дрехи за бала през 2017-та година. Идеята на Дора е догодина всички да са с красиви тоалети, независимо от социалното си положение.

„Искам тези млади момичета, които имат нужда от рокля за бала, да дойдат спокойно и да пробват роклите, които вече завършилите дами ще оставят при нас. Щастлива съм, че Десислава откликна първа. Ще има и други добри каузи за момичетата в затруднено положение“, сподели пред репортер на Пещераинфо популярната коафьорка.

Припомняме, че веднага след тазгодишния бал, няколко момичета се разделиха с дългите си разкошни коси, които бяха дарени за създаването на перуки за болните от рак. Инициатор отново беше Дора.

Тя апелира повече момичета да се включат в акцията „Дари балната си рокля“, за да има повече щастливи абитуриенти догодина. Балните тоалети се приемат във фризьорския салон на Теодора.

Коментари