Избори

В неделя ще определят състава на РИК Пазарджик

Написано от Пещераинфо

Консултации за състава на РИК Пазарджик ще се проведат на 7 август 2022 г. /неделя/, от 11,30 часа, в  Приемна зала на Областна администрация Пазарджик, ет. 1. Те са публични и ще бъдат излъчвани на живо във фейсбук страницата на Областна администрация Пазарджик.

Поканени за участие в консултациите са представляващите (или упълномощени от тях лица) парламентарно представените партии и коалиции – коалиция „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“, коалиция „ГЕРБ-СДС“, ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“, коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ“, ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“, коалиция „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ – ОБЕДИНЕНИЕ“ и ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“.

Участващите в консултациите представляващи политически партии и коалиции или упълномощените от тях следва да представят до 10,00 часа на 07 август 2022 г. (неделя) в деловодството на Областна администрация Пазарджик своите писмени предложения по състава на РИК-Пазарджик и всички останали документи, посочени в Изборния кодекс и решенията на ЦИК относно реда и условията за провеждане на консултациите.

Коментари