Спорт

Волейболистите продължават да побеждават

ВК ТОПВОЛЕЙ изигра третата си среща от от турнира на Волеймания . Волейболистите от Пещера гостиваха на тима от Годеч. По мнение на специалистите пещерци са изиграли най-слабият си мач от началото на турнира, но играта им е била достатъчна, за да им донесе трета поредна победа с 3:1 гейма.

Ето какво сподели изпълнителният директор на клуба Димитър Янев: "Странното е, че се получава, като традиция да започнем слабо срещите. Отборът на Годеч поведе с 7:3 и трябваше да се стягаме по време на гейма и макар трудно тимът показа характер и успяхме да го спечелим с 25:19. Вторият гейм беше най-слабият ни до момента , в който сякаш нашият отбор беше омагьосан  и не се получаваше нищо-разгромна загуба с 11: 25. Третият гейм започнахме много организирано и ударно и върнахме разгрома с 25 : 14.  Четвъртият гейм поведохме още в началото и не дадохме шанс на домакините да си помислят, че имат сили за успех. Така постигнахме третият си успех и запазваме първото място в групата . Предстоят ни две домакински срещи, които ще са много важни и са с преките конкуренти за първото място в групата. Надяваме се да се събере достатъчно публика , която да допринесе за добрата атмосфера и да помогне за успеха!"

Янев, сподели още, че под ръководството на старши треньора Велина Кансъзова  отборът се развива успешно вече втора година. кансъзова е бивша състезателка на "Марица" и националния отбор.

Коментари