Институции Общество

Валентина Кайтазова се срещна с клуба на учителите пенсионери в община Пазарджик

Написано от Пещераинфо

Представителна група на клуба на учителите пенсионери в община Пазарджик посрещна днес областният управител Валентина Кайтазова. Срещата се проведе по повод 1 ноември – Ден на народните будители.

„За мен е удоволствие да приветствам всички вас – хората на духа и знанието, посветили живота си на това да просвещават и формират ценностната система на децата ни. Щастлива и горда съм да бъда част от тази учителска общност, с тези думи Валентина Кайтазова се обърна към своите колеги учители и им пожела да бъдат здрави, да не спират да предават своя безценен и положителен опит на по-младите си колеги.

През тази година клубът на учителите пенсионери отбелязва 50 години от създаването си, каза председателят Цветанка Иванова и разказа накратко историята, целите и дейността на клуба, в който членуват пенсионирани педагози от различни населени места на общината. И тази година клубът на учителите пенсионери в областния град ще се включи във факелното шествие по случай Деня на народните будители – 1 ноември.

Коментари