Институции Общество

Благодарности към „Биовет“ АД

Написано от Пещераинфо

Управата на община Пещера връчи Благодарствени писма и плакет със знака на общината на изпълнителния директор на „Биовет“ АД – Ангел Желязков, който трябва да ги предаде на собствениците на най-голямото предприятие.

Повод за адмирации и благодарността към собствениците на „Биовет“ АД братята Георги и Кирил Домусчиеви са вложените близо 350 000 лв. в най-голямата дарителска акция, състояла се някога в региона.

4 500 души от различни социални прослойки бяха посетени от доброволци и социални работници, които в продължение на над два месеца предоставяха хранителни пакети дарени от „Биовет“ АД. Освен хранителни продукти, хората в неравностойно положение получиха и предпазни маски и Витамин С.

„Нашата философия е тази, ние не се смятаме за корпорация, която може всичко, ние също имаме какво да научим, но със сигурност знаем, че сме в този град от 60 г., а с инвестициите си показахме, че искаме да продължим заедно и занапред.

Като част от този град, ние сме готови да инвестираме в него, в екология, в социална сфера… Нещата не се случват изведнъж и с магическа пръчка, но всеки от нас и фирмата, и кметът, и семейството, са свързани с планове за развитие.

Ние спазваме всички екоизисквания, инвестираме в най-новата техника и технологии, и заради това ви каня, по всеки начин да идвате и да споделяте с нас своите нужди, дали чрез кмета или директно, ние ще се радваме да помогнем, ако това е в нашите сили и възможности.

Вярвам, че заедно можем да направим още много добри дела за хората, за града. Сигурен съм, че ще успяваме и занапред. Бъдете живи и здрави!“ – каза пред доброволците Ангел Желязков.

С Благодарствени писма от залата си тръгнаха и всички участвали активно в безпрецедентната благотворителна акция.

Коментари