Общество

„Биовет“ ще подпомогне още 4400 жители на Пещера, Радилово и Капитан Димитриево

Написано от Пещераинфо

Пещера.Започна втората част от дарителската кампания на фирма “Биовет” към жителите на община Пещера. Този път обхванатите възрастни и нуждаещи са два пъти повече. 4400 човека ще бъдат подпомогнати с продукти, различни от предходните. Сега от фирмата са подготвили сирене и кашкавал на доказани български производители, месни продукти, брашно, олио, натурален сок и кафе. Към тях и този път от Биовет добавят маска, както и течен сапун. А хората в Пещера оценяват подкрепата в този момент. Повечето пенсионери получават малки пенсии, често под 300 лв. на месец и тези пакети определено са добра подкрепа в тези трудни дни.
В тази част от кампанията от пакетите на Биовет ще получат не само членовете на пенсионерските клубове, но всички хора в пенсионна възраст, както и нуждаещите се, уточняват организаторите.
Най-мащабната за община Пещера благотворителна кампания насочена към възрастните хора и тези в неравностойно положение стартира в началото на месеца. Нейният надслов е „Останете си вкъщи – пазете човешкия живот“. Даренията ще продължат до изчерпване на сумата от 250 000 лв, уточниха от най-голямото предприятие в региона „Биовет“.

Коментари