Институции

„Биовет“ осигури но дървета и храсти за Пещера

Написано от Пещераинфо
Нови декоративни дървета вече са посадени на ул. „Христо Ботев“ в Пещера, те са дарение от „Биовет“ АД. Още декоративни дървета от различни видове ще красят градския парк в общинския център, а около тях ще бъдат разположени и декоративни храсти.
Общата стойност на дарението е близо три хиляди лева. Растенията бяха избрани от екоекспертите на Община Пещера. Дарението е част от ангажимента на фирмата да облагородява ежегодно част от градския екстериор. Миналата година бяха дарени храстовидни декоративни растения.
Припомняме, че утре, от 11 ч. на пл. „България“ предстои провеждането на второто издание на фестивала „Пъстроцветна Пещера“. Той се провежда съвместно с Община Пещера и по време на концерта ще бъдат връчени наградите на отличените в конкурса за най-добре зацветен двор. Вашите предпочитания можете да изразите като разгледате участниците на страницата на „Биовет“ във Фейсбук. Участникът събрал най-много харесвания ще получи наградата на публиката от тазгодишния конкурс.
Фирми производителки на цветя и декоративни дръвчета ще вземат участие във фестивала, а всички любители на красив и подреден двор ще могат да си закупят растения. Очакваме ви.

Коментари