Политика

Бащата е убил семейството си в Пловдив, предполага полицията

При трагичният инцидент в Пловдив най- вероятно става дума за тройно убийство с последвало самоубийство. На този етап на разследването няма данни за съпричастност към случилото се на друг човек, няма и следи от взлом. Вече са назначени множество експертизи – биологични, балистични и дактилоскопични, взети са и натривки.

Първоначални подробности по случая бяха съобщени на пресконференция с участието на зам.-директора на ОДМВР комисар Костадин Баков и комисар Николай Кирков – началник на отдел „Криминална полиция”.

Припомняме,че майка, баща и двете им деца бяха открити мъртви в апартамент в кв. „Кючук Париж” в Пловдив. В 11.25 часа в дежурната на Областната дирекция на МВР е получено съобщение за тройна смърт в апартамент в жилищен блок в квартала. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията. С влизането в дома криминалистите намерили още едно тяло. По първоначални данни четиримата са от едно семейство – мъж на 32 години, жена на 29 и две момченца – на 9 и 3 години. Разследващите полицаи намерили до тялото на мъжа законно притежаван от него пистолет. Районът бе заграден от полицията. – каза комисар Костадин Баков и допълни, че още е рано да се посочи евентуален мотив за разигралата се трагедия. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура-Пловдив. Сигналът за инцидента е подаден от брата на бащата, който отключил вратата на апартамента, тъй като от два-три дена не можел да се свърже със семейството на брат си. Към момента се знае, че 32-годишният мъж е бил военен, а съпругата му е работила в магазин.

Коментари