Общество

Тотото донесе късмет на Борис Илиев

Написано от Величка Ачева

Пещера.Борис Илиев от Пещера получи ключовете за чисто нов автомобил Форд Мондео и 5 000 лева, спечелени от „Втори тото шанс“ на играта „Тото 2 – 6 от 49“ на СПОРТ ТОТО. Тържествената церемония се състоя пред сцената в центъра на града, а наградата предаде лично Регионалният директор на Тотото, легендарният футболен съдия Атанас Узунов, който не пропусна да благодари на кмета Николай Зайчев за доброто сътрудничество от страна Община Пещера при организирането на днешния празник в центъра.

Самият Борис Илиев бе изключително развълнуван: „Тръпката е много голяма.Още ми е трудно да говоря. Никой друг от семейството няма да кара автомобила. с него първо ще обиколя България, а през лятото ще отида със семейството си до Гърция“.

От трибуната Илиев сподели, че от години играе с едни и същи числа и не пропуска тираж. Играе само с три колонки. Фишът, с който спечели колата и паричната награда му е струвал 3.65 лв.

Десетки други жители и гости на града си изпробваха късмета в томбола, организирана от тотализатора и мнозина си тръгнаха от площада с награди. Останалите пък ще се надяват в нашия град да дойде и големия джакпот от близо 5 милиона лва.

Коментари