Институции Общество

Славия Златанова: Изпращаме година, която положи началото на възхода на нашето училище

Написано от Добрина Димитрова

Скъпи приятели,

Днес, в последния ден на 2018 година се обръщам към Вас, за да Ви пожелая от все сърце да бъдете здрави,  успешни и много щастливи във всички дни от Вашия живот.

Изпратихме една трудна година, изпълнена с предизвикателства, но и с много успехи. Година, която положи началото на възхода на нашето училище.Справихме се с нелеки задачи, като успяхме да отговорим на очакванията на нашата общност  за възраждането на едно традиционно добро училище за подготовката  на млади хора  за живот и социализация.

През изминалата година от двора ни излетя поредното ято красиви абитуриенти и дойде новото попълнение със своите мечти и очаквания за пълноценен училищен живот и щастлива младост.

Радвам се безкрайно, че все повече деца и родители предпочитат нас за свои учители и наставници и Ви уверявам, че ще дадем всичко от себе си , за да не ги разочароваме.

Радвам се, че получаваме признанието на своите съграждани за приноса ни в образователното дело. Радвам се, че имаме все повече партньори, които ни помагат за  подготовката и реализацията на бъдещите специалисти. Радвам се на интереса от страна на  ръководството на Община Пещера да изгради една съвременна спортно-материална база за полазата на нашите ученици и на всички младежи от града.

Очаквам Новата 2019 година да ни донесе дългоочакваните резултати от общите усилия на много хора, за  да имаме едно съвременно европейско училище – залог за бъдещия просперитет на Пещера и региона.

Още веднъж – Бъдете здрави!

Да е мирна, спорна и щастлива Новата 2019 година!

 

 

Славия Златанова –

Директор на ПГХВТ „Атанас Ченгелев” гр. Пещера

Коментари