Общество

Коледното тържество в ДЦПЛУ Пещера

Написано от Величка Ачева

Пещера.В Дневния център за пълнолетни лица с увреждания гр. Пещера се проведе Коледно тържество по случай предстоящите светли празници – Рождество Христово и Нова година.

На празника присъстваха Кмета на Община Пещера – Николай Зайчев, Председателя на Фондация „Социални практики в общността“ – д-р Златка Ангелова, служители от Отдел „Хора с увреждания и социални услуги“ към Дирекция „Социално подпомагане“ гр. Пещера и др.

В Коледната програма взеха участие потребители от Дневния център, Балет „Ива“ към НЧ „Виделина – 1862“ гр. Пазарджик с ръководител Ваня Вълкова, бъдещите абитуриенти от СОУ „Св. Климент Охридски“, Вокална група „Горски теменужки“ към клуб „Оптимист“ гр. Пещера с ръководител Рашко Тилев.

Празникът не мина и без присъствието на дядо Коледа, Снежанка и джуджетата – ученици от ОУ „П.Р Славейков“ гр. Пещера, които подариха подаръци на всички потребители, ползващи услугата, осигурени от Доставчика – Фондация „Социални практики в общността“ гр. Пазарджик.

Директорът на социалната услуга – Соня Бурова не пропусна да благодари на Кмета на Община Пещера – Николай Зайчев за добрите партньорски взаимоотношения с общинска администрация гр. Пещера и по-специално за осигурената и монтирана беседка за отдих на потребителите в двора на Центъра.

Соня Бурова благодари и на Председателя на ФСПО за достойното управление и съвместната работа към подобряване на качеството на социалната услуга, целяща достоен живот на потребителите!

Коментари