Любопитно Общество

Д-р Лиляна Кавръкова направи дарение на двата Дневни центъра в Пещера

Написано от Величка Ачева

Пещера.Общинският съветник д-р Лиляна Кавръкова направи поредното дарение, закупено със средства от благотворителната сметка, която стартира в края на миналата година. Дневните центрове за деца и възрастни с увреждания получиха занимателни игри, пъзели, различни материали, с които да подпомогнат терапевтичната дейност на своите ателиета. Възрастните потребители на социалните услуги получиха и прежда, с която да изработят мартеници.

"Изключително ми е приятно, че поне малко ще допринесем за обогатяване на работата с децата и възрастните от двата социални центъра. Благодарна съм за подкрепата, която получих от кмета Николай Зайчев и неговият заместник-кмет Зехра Алиш, които застанаха зад моята благородна кауза да помогнем, не с много, но на много хора", сподели д-р Кавръкова. Тя бе развълнувана от добрия прием и възхитена от състоянието на Дневните центрове.

Заради доброто си дело в детския дневен център д-р Кавръкова получи изработена от децата мартеница, както и специална картичка, в която се казва:"Вие сте пример за разбиране, милосърдие и човешка солидарност. Благодарим Ви за направеното дарение на децата в неравностойно положение. Вашата подкрепа е израз на човечността, тържество на добротата, бликнала от самото сърце, която извисява хората".

Аки искате да подкрепяте добрите каузи в община Пещера и вие можете да дарите сума. 

Набирателната сметка е с трима титуляри – д-р Лиляна Кавръкова, д-р Пламен Маджаров и Борис Фолев:

BG82UNCR70001523456150

            BIC UUNCRBGSF

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

По нея могат да се внасят парични средства ( дарения):

  • в брой, на каса във всички филиали на УниКредит Булбанк;
  • С банкови преводи, от всички банки в България и чужбина;
  • Във всички валути, като сметката ще се захранва с левовата равностойност

 

Коментари